Poradna Babymoov Baby monitor Premium Care Digital Green

Autor: | Vloženo: 18.05.2014 000 23:18 | Témata: Poradna Babymoov Baby monitor Premium Care Digital Green

Babymoov Baby monitor High Care x Digital Green

Dobrý den, rozhodujeme se mezi dvěma chůvičkami od firmy Babymoov, a to mezi Baby monitorem High Care a Baby monitorem Digital Green. Dosah je z popisu téměř srovnatelný. Můžete mi prosím poradit, která z těchto chůviček se hodí více pro využití v rodinném domě na vesnici, dětský pokoj v podkroví, používání i na velké zahradě (dítě spí v domě), která je více spolehlivá a má reálný dosah, který odpovídá popisu. Zvládnou obě chůvičky přenos např. přes několik zdí, přes stodolu na zahradě, vzrostlé stromy, nebudou je rušit mříže v oknech,... ? Moc děkuji. Dříve jsme používali Baby Monitor Expert II, ale chůvička je po prvním dítěti již nefunkční, po roce a půl reklamace, která nebyla uznána, museli jsme dokoupit nový dobíjecí Ni-MH akupack do přijímače, od koupě chůvičky je to cca 4 roky, 1,5 roku nepoužívaná, již nefunguje. Moc děkuji za radu.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    19. května 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    ze zkušeností bychom Vám doporučili pro Vaše potřeby spíše variantu Babymonitoru Digital Green, a to z důvodu toho, že tato chůvička již pracuje pomocí digitálního signálu, narozdíl od původního High Care, která je analogová. V případě digitálního přenosu je výhodou, že jsou chůvičky méně rušivé okolními vlivy, jako je šíť wifi apod. a u nové varianty Digital Green lze dokupovat další přídavné jednotky, pro případ, že byste je chtěli používat ve více pokojích (pro více dětí).

    Krásný den

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Blanka

      21. května 2014 - Blanka

      Děkuji za odpověď, jen se chci ještě zeptat, zda digitální chůvičky nemají problém s přenosem přes silné zdi v baráku, stromy, z prvního patra do přízemí,... četla jsem že digitální chůvičky jsou vhodné do města, bytů a analogové více na vesnici, do baráků se zahradou. Moc děkuji za odpověď.


    • Anonymní uživatel

      22. května 2014 - Anonymní uživatel

      Dobrý den,

      naopak, digitalni technologie ma lepší průchodnost zdmi, nez analogová. U digitalnich chuvicek je i potom skutečná délka dosahu vyšší než u analogu...

      Krásný den


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.