Poradna Dětské chůvičky


Autor: | Vloženo: 27.04.2016 000 12:04 | Témata: Poradna Dětské chůvičky

Monitor dechu - delší záruka a možnost kalibrace

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na typ monitoru dechu, kde je prodloužená záruční doba (někde jsem objevila 5 let, ale bohužel to nemůžu najít) a kde je možnost kalibrace pro další miminko (případně za jakou cenu a kde).

Děkuji za odpovědi.
Lenka

  • 27. dubna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Jabloshop

    Dobrý den,
    na výrobky Jablotronu se vztahuje 5 let záruky pokud Vám je nainstaluje certifikovaná firma od Jablotronu. Na monitor dechu se však vztahuje standardní záruční doba 2 roky. Záruční i pozáruční servis a kontrolu funkčnosti monitoru NANNY BM-02 zajišťuje přímo společnost Jablotron Alarms, a.s.. Kontrola je zdarma.

    JABLOTRON ALARMS a.s.
    servisní oddělení
    Pod Skalkou 4567/33
    46601 Jablonec n.N.

    S pozdravem L.Janda
    http://www.jabloshop.cz/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne (3)
    • Lenka

      28. dubna 2016 - Lenka

      Děkuji za rychlou odpověď, ale nejsem si jistá, jestli tomu rozumím správně - píšete, že na výrobky Jablotronu se vztahuje 5 let záruky, pokud je nainstaluje certifikovaná firma od Jablotronu, ale zároveň uvádíte, že na monitory dechu (což je tento případ) se vztahuje záruční doba 2 roky. Takže těch 5 let jste ani nemuseli psát a rovnou jste mohli napsat, že poskytujete pouze základní zákonnou záruční dobu...

      Pozáruční servis a kontrolu zajišťuje společnost Jablotron Alarms, a.s., ale bohužel jste nenapsali kde - v Praze, Jablonci nebo Mladé Boleslavi (nebo i na jiných místech)? Musím se předem objednat, nebo mohu přijet na seřízení bez objednání? Kontrola funkčnosti je tedy zdarma (nehledě na dobu pořízení monitoru - tj. mohu si to nechat seřídit i např. po 6 letech od zakoupení)? Dostanu nějaký doklad o provedené kontrole výrobku?

      Děkuji za odpovědi.
      Lenka


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.