Nejnovější recenze ze sekce Dětské chůvičky

Ověřený zákazník MALL.CZ Jolana

Přidáno: 6. července 2023

Zakoupeno v MALL.CZ

• Dobrý zvuk
  • Výdrž batérie
  • Dlhý napajací kábel

Měla jsem několik chův, ale NannyTone VM Lite je bezkonkurenční. Je spolehlivá, má skvělý dosah a jasný zvuk. Navíc je vybavena různými užitečnými funkcemi, jako je teploměr a noční světlo.

TrueLife NannyCam R7 Dual Smart

Ověřený zákazník MALL.CZ Boris T.

Přidáno: 6. července 2023

Zakoupeno v MALL.CZ

• jednoduché ovládání
  • robustní a hezké zpracování
  • malé rozměry

NannyCam R7 Dual Smart je snadno použitelný a nastavitelný, což zaručuje jednoduché používání pro každého.

Dobrý den Borisi,
děkujeme za Vaši recenzi. Vážíme si času, který jste jejímu napsaní věnoval. Velmi nás těší Vaše spokojenost s chůvičkou TrueLife NannyCam R7 Dual Smart.

Ověřený zákazník Alza.cz Miroslav

Přidáno: 5. července 2023

Doporučuje produkt
  • Upřímně mě za ty peníze překvapila kvalita provedení a bytelnost
  • jednoduchá obsluha
  • kvalita zvuku

Tento model také umožňuje připojení k internetu a sledování dítěte pomocí mobilní aplikace, což umožňuje rodičům být v kontaktu s dítětem i když nejsou doma.

Ověřený zákazník ROBOT WORLD Zuzana

Přidáno: 4. července 2023

Zakoupeno v ROBOT WORLD

• slušná kvalita
  • možnost připojit na powerbanku
  • jednoduché ovládání
  • dosah

Tato chůva je jednoduchá na použití a nabízí spolehlivé sledování mého dítěte. Mám ráda její kompaktní design a možnost nosit ji s sebou kamkoliv. Je to skvělý pomocník pro rodiče.

Ověřený zákazník Alza.cz Sanela

Přidáno: 3. července 2023

• Dlouhý kabel.
  • Slušný zvuk
  • Vysoká hlasitost

NannyTone VM Lite je skvělá dětská chůva s výbornými funkcemi. Monitorování zvuku je přesné a citlivé, a díky dosahu signálu mohu s důvěrou pohybovat se po domě a stále slyšet, co se děje u mého dítěte.

Ověřený zákazník Nejbaby Sandra

Přidáno: 3. července 2023

Zakoupeno v Nejbaby

Doporučuje produkt
  • Krásně a čistě přenáší hlas.
  • Super volba!
  • moderní technologie

Kvalita obrazu je vysoká, s vysokým rozlišením a vynikajícími barvami. Navíc kamera má noční vidění, což je vynikající vlastnost pro sledování dítěte i v noci.

TrueLife NannyTone VM Lite

Ověřený zákazník ROBOT WORLD Čeněk T.

Přidáno: 2. července 2023

Zakoupeno v ROBOT WORLD

• Hezká a malá
  • Kvalitní zvuk
  • Cena

NannyTone je skvělá chuvička s jednoduchým a intuitivním ovládáním. Dosah signálu je dostatečný i v našem větším domě, a zvuk je jasný bez rušení. Určitě bych ji doporučil ostatním rodičům.

Ověřený zákazník Nejbaby Tereza

Přidáno: 2. července 2023

Zakoupeno v Nejbaby

• Pěkný vzhled
  • kvalita
  • Super dárek, naše dcera je nadšená.

Tento model je vybaven dvěma kamerami, což umožňuje sledovat dítě z více místností současně.

Dobrý den Terezo,
děkujeme za Vaši recenzi. Velmi si vážíme času, který jste jejímu napsaní věnovala. Velmi nás těší Vaše spokojenost s chůvičkou TrueLife NannyCam R7 Dual Smart.

Ověřený zákazník BScom s.r.o. Romana

Přidáno: 1. července 2023

Zakoupeno v BScom s.r.o.

• Dobry signál
  • Hezky design
  • cena

S NannyTone VM Lite jsme velmi spokojení. Vysílačka je snadno použitelná, má dobrou výdrž baterie a zvuk je čistý a s minimálním šumem. Je to skvělý produkt za rozumnou cenu.

Přidáno: 30. června 2023

Doporučuje produkt
  • rodičovská i dětská jednotka má klip
  • je na baterie, takže můžete být v klidu venku
  • přenos je optimální
  • oproti jiným chůvičkám TrueLife má delší dosah
  • signalizace ztráty signálu
  • tlačítko na frekvenci A či B je špatně umístěno - při manipulaci se nechtěně přemačkává
  • chůvička má jen VOX - to znamená, že se zapíná pouze v případě hluku. Já bych raději i možnost stálého přenosu zvuku a možnosti slyšet celou dobu

za ty peníze hodnotím produkt kladně. Dosah jsem nezkoušela, jestli opravdu zvládne těch 700m - u chůvičky v papírech je totiž uvedeno jen 300m, ale určitě dosáhne dál. Škoda jen, že má pouze funkci VOX a když je potřeba, neslyšíte v chůvičce nic. Takže třeba při zapnutí chůvičky v ní nic neslyšíte a nemáte hned jistotu, že je i u dítěte dobře zapnutá. Až po chvíli, kdy se zapne signalizace ztráty signálu. Cena odpovídá kvalitě.

Reakce značky TrueLife

děkujeme za Vaši recenzi. Chůvička TrueLife NannyTone VM Lite nedisponuje funkcí VOX, tato funkce je dostupná u většiny video chůviček a slouží ke snížení spotřeby baterie pomocí vypnutí displeje.
TrueLife NannyTone VM Lite displejem nedisponuje, přenos zvuku by měl probíhat neustále. Pokud u Vás dochází k výpadkům signálu mezi dětskou a rodičovskou jednotkou doporučujeme zkontrolovat dosah chůvičky na volném prostranství. Dosah je podmíněn v závislosti na prostředí, kde je chůvička používána. Tlusté stěny, železobetonové konstrukce nebo ocelové konstrukce mohou signál snižovat stejně jako např. signály ostatních sítí.
V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte na [email protected]

SNUZA Monitor dechu Hero MD

SNUZA Monitor dechu Hero MD

Ověřený zákazník MamaPlace Ověřený zákazník

Přidáno: 29. června 2023

(naposledy upraveno 29. června 2023)

Zakoupeno v MamaPlace

Wellue Wellue Baby Monitor

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 19. června 2023

Doporučuje produkt
  • Měří kontinuálně saturaci kyslíku a tepovou frekvenci - tj. životní funkce, narozdíl od "monitorů dechu", které jen primitivně sledují čas bez otřesů(bez pohybu) - tj. nepoužitelné v kočárku, v autě, kdy budou i u mrtvého hlásit, že je vše v pořádku, a kdy v noci naopak začnou alarmovat po zvednutí dítěte z postýlky. "Monitory dechu" nemají jasně potvrzen preventivní efekt na úmrtí novorozence, ikdyž se tak dost tváří! Myslím je dobrá ale kombinace s nimi pro vyšší pocit bezpečí.
  • Saturace i srdeční frekvence jsou zaznamenávány do paměti přístorje a je možné je prohlédnout zpětně či (údajně 4 měření, každ po 10h záznamu) nebo později i stáhnout do počítače a prohlédnout si a uložit např. v PDF .
  • Stanice sice není nutná, ale umožnuje pohodlně sledovat např. v noci, když nechcete mít zapnutý mobil a řešit dost nevypočitatelné šetřiče baterie a uspávání aplikací v mobilu apod.
  • Je to neuvěřitelně lehké, na nožičce je cca 23g a vydrží to více jak jednu noc (výrobce uvádí 16h), vybaveno někalika textilními řemínky k uchycení. Díky lehkosti a mobilitě se dá použít i pro monitoraci při cestě v kočárku, autem, buď se stanící, nebo v mobilu.
  • Jde jednoduše nastavit, při jak nízké jaké saturaci (např. pod 88%) se ozve alarm, stejně jako horní a spodní mez tepové frekvence. Po překročení se ozve alarm velmi rychle, při prohlížení jsou tyto překročené hodnoty zdůrazněné.
  • Alarm ztráty signálu (uvolnění senzoru z nožičky) se nahlásí asi až po cca 85 sekundách (pokud se zredukuje přednastavený interval z 5 min na 30 s). Ztráta signálu se sice zobrazí dříve (např. po 20-50s a do té doby to ukazuje poslední měření), ale alarm se spustí až po nastavené době (30s - 5 min), nikoliv dříve. Naštěsti alarm při změně frekvence nad /pod nastavený limit se zobrazí s pustí s malou latencí (v řádu několika sekund).
  • při větším pohybu (dítě řve) se přestane měřit saturace a tepová frekvence a začne to hlásit alarm. (ten se dá buď na 120s vypnout, nebo ztišit zcela) a po uklidnění nastavit hlasitost jedním tlačítkem na stanici. V době řevu a pohybu je evidentně dítě živé :-)
  • Upnutí na nožičku není vždy nejjednodužší a nejstabilnější s přiloženými textilními pásky. doporučuji k uchycení čidla použít pružnou textilní pásku např. Idealast (tak jak to dělali na novorozeneckém u profi přístroje).
  • Bluetooth 4.0 má celkem krátký dosah, jen do vedlejší mísnosti. (naštěstí při přerušení spojení je hned alarm). Navíc se nesmí v androidu bloothth standartně spárovat, pouze v dané aplikaci.
  • V návodu není, jak iniciálně spárovat stanici (po dotazu - Podržet obě tlačítka a potom potvrdit tlačítkem alarmu).
  • Kablík od senzoru k zařízení a k napojení na USB k napájení či spárování má na druhé straně nestandartní konektor. To je dost nelogické stancice je na USB-C.
  • Škoda, že aplikace nukazuje křivku saturace během poseldních pulzaci, jak to ukazují některé oxymetry s digitálním displejem), jen hodnoty v grafu.
  • Kablík mezi senzorem a zařízením je trochu nepraktický, když se dítě vzteká a kope, tak kablíkem může posunout senzor.
  • Pokud jsem správně zkoušel, tak lze přímo sledovat funkce pouze v 1 mobilní aplikaci + ve stanici. Proto doporučuji koupit vezi se stanicí.
  • Plné nabití vybitého přistroje trvá tak 2h. V tu dobu holt nemáte šanci monitorovat.
  • Moc jsem nepochopil smysl sledování pohybu, zaznamenává to obvykle až tak velký pohyb, kdy stejně ostatí měření jsou přerušené a hlásí to alarm ze stráty signálu.

Podle mne bezva pro dítěte či dospělého (stačí je upevnit vhodně na prst pružnou náplastí), který má problém s dechem (se saturací - např. noční apnoe) případně i se srdeční frekvencí. Má nastavitelné hodnoty pro alarm, možnost vypnutí alarmu na 120 s a hlavně záznam. Za ty peníze určitě hodnotnější produkt než tzv. "Monitory dechu", které myslím smysluplně doplňuje o sledování opravdových životních funkcí.

Bayby BBM7005 Digital audio chůvička

Bayby BBM7005 Digital audio chůvička

Ruuzha Ruuzha

Přidáno: 16. června 2023

Nedoporučuje produkt
  • Cena
  • Extrémně nízký dosah signálu, cca 15m přes 2 zdi už se chůvičky nespojí.
  • Ideální vzdálenost tak 8m bez překážek, ale to už dítě slyším i bez chůvičky.
  • Balení bez baterií a nabíječek, pokud chcete využít nutná investice dalších cca 300-400Kč

Ověřený zákazník TrueLife.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 13. června 2023

Zakoupeno v TrueLife.cz

• čestina
  • Aplikace do telefonu
  • Kvalita obrazu
  • Dioda na kameře se dá vypnout
  • Noční světlo
  • 4xZoom
  • Pohotovostní režim
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Napojení druhé kamery
  • Sledování pohybu
  • Kamera musí být stále v síti, krátký kabel
  • Nic jiného jsme zatím nenašli

Chůvičku jsme pořídili z důvodu, že již má lepší rozlišení a dá se napojit také na aplikaci, takže miminko můžeme sledovat odkudkoli. Měli jsme ješte starou verzi H32 a je tam vážně velký posun
Na kameře je možné již vypnout diodu a kamera má také noční světlo, můžete si vybrat i barevnost.
Dlouhá výdrž baterie u rodičovské jednotky.
Při vložení SD karty můžete pořizivat snímky nebo nahrát video.
Když máte dvě děti, je možnost dokoupit druhou kameru a napojit na stejnou rodičovskou jednotku.
Dokoupili jsme také držák na postýlku, určitě doporučuji!

Reakce značky TrueLife

děkujeme za Vaši recenzi. Velmi si vážíme času, který jste jejímu napsaní věnoval/a. Velmi nás těší Vaše spokojenost s chůvičkou TrueLife NannyCam R7 Dual Smart.

Přidáno: 12. června 2023

(naposledy upraveno 12. června 2023)

• Kvalitní obraz
  • rychlost doručení
  • aplikace v mobilu
  • občas se sekne obraz (zamrzne) pokud člověk nesleduje čas tak si toho ani nemusí všimnout
  • nevydrží bez napájení dlouho

Měli jsme jednu cenově stejnou a tahle měla o 100% lepší obraz. Za tu cenu celkem slušná až na pár nedostatků je ok.

Reakce značky TrueLife

děkujeme za Vaši recenzi, velmi si vážíme času, který jste jejímu napsání věnoval. Vaše spokojenost s naší TrueLife NannyCam R3 Smart. Kamera musí být neustále připojena k napájení, napájet jí lze i z powerbanky.

Doporučuje produkt
  • výdrž baterie (nabíjím cca 1x týdně)
  • dosah v domě (230m2) i na zahradě
  • téměř neviditelná během nočního režimu (původní chůvička svítila tak, že syna budila, o této ani neví) ale má skvělý obraz
  • automaticky vypnutý zvuk při nečinnosti, který během aktivity naskočí
  • několik různých režimů (pouze audio/video, video a audio)
  • možnost zapnout noční světýlko
  • možnost pustit ukolébavky nebo promluvit na dítě
  • hlasitější upozornění při vypnutí kamery (což v případě, že ji vypnu já a zapomenu na obrazovku mi vadí, ale zároveň tomu rozumím, kdyby to vypnulo dítě, že mě to upozorní) a hlasitější upozornění při vybití (ale donutí mě ji rovnu zapojit do zásuvky)
  • pro mě problém není, ale někomu může vadit anglický jazyk (výběr více možností, ale čeština ne)

S předchozí chůvičkou od jiné firmy se absolutně nedá srovnat. Opravdu v noci neviditelná, ale skvělý obraz. Dosah až u sousedů na zahradě. Velká výdrž baterie. Nemusím stále na obrazovku koukat, při pohybu jemně zavibruje a upozorní mě. Jsem opravdu velmi spokojená a doporučuji všem rodičům.

Ověřený zákazník Dr. Max lékárna Wory

Zakoupeno v Dr. Max lékárna

• Super kamera
  • Krásné rozlišení
  • Propojení více telefonu
  • Žádnou jsem nezaznamenal

Parádní kamera, doporučuji všem.

Ověřený zákazník ONLINESHOP.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 6. června 2023

(naposledy upraveno 6. června 2023)

Zakoupeno v ONLINESHOP.cz

Doporučuje produkt
  • dosah signálu je opravdu úctyhodný

Reakce obchodu ONLINESHOP.cz

děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 1. června 2023

(naposledy upraveno 1. června 2023)

• Dlouha vydrz baterie
  • Skvela viditelnost i v noci

Zobrazuji 261 - 280 ze 500 recenzí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25