Nejnovější recenze ze sekce Dětské chůvičky
TrueLife NannyCam R3 Smart
Registrovaný uživatel
Přidáno: 18. května 2023
(naposledy upraveno 18. května 2023)
Zakoupeno v PATRO.cz
- Dobré rozlišení i když jen HD
- Skvělý rozsah manipulace z kamerou
- Přehledná aplikace
- Hodně užitečných funkcí
- Možnost fotit přes kameru ať už přímo do telefonu nebo na SD kartu
- Možnost sdílet kameru s neomezeným počtem lidí
- Noční režim je úplne skvelý a dceru nebudí
- Občas trocha pomalejší odezva kamery
- Při každém zapnutí se kamera otočí o 180° a chvilku v ní cvaká motorek jako by chtěl jít ještě dál
- Nešťastně umístěna micro SD karta (pod čočkou)
- Za šera zmatené přepínání mezi nočním a denním režimem, tehdy je lepší nastavit režim manuálně
Kamera má pár malých nedostatků ale v celku je to za ty peníze skvělá koupě. Mnohem dražší kamery co jsme měli možnost vidět téměř bez rozdílu. Kdybych se měl rozhodovat znova nad koupí je pro mě jasnou volbou. Obchod navíc rychle vyřídil i doručil objednávku takže celkově spokojenost.
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi, velmi si vážíme času, který jste jejímu napsání věnoval. Vaše spokojenost s naší TrueLife NannyCam R3 Smart.
- Dosah
- Velikost
- Vydrz
- Upozorneni na vypnutou chuvicku u miminka
- Pokud se sejdou stejne chuvicky v jednom ubytovani, v jedne mistnosti, tak se navzajem rusi
- Noční vidění
- Vzhled
- Dálkové připojení
- Možnost podsviceni, lampičky
- Zpětné mluvení a spouštěč ukolebavky
- Uzivatelsky přehledné
- Otaceni zorného pole všemi směry
- Otáčení za zvukem lze navolit
- Kabel a WiFi pro něho omezující
Hledala jsem vhodnou chuvicku s dálkovým připojením. Sice jste omezený WiFi připojením a kabelem, ale pokud Vám toto nepřekáží, tak skvělá volba. Mám tedy ještě srovnání s obyc kamerou od Tesla. Velký a hlavní rozdíl je ve svetelnosti noční diody. U Baby chuvicky tolik nezáří a tudíž tolik nevadí. Další výhody jsou teplota vzduchu a vlhkost, možnost podsvícení, obousměrná komunikace plus ukolebavky, otáčení nejen 360 dokola,ale lehce dolů. Vzhled pro děti přijatelnější. Stáhněte do telefonu aplikaci Tesla a zprovoznění je jednoduché a rychlé. Pokud účet v aplikaci Tesla použijete ve více telefonech, můžete se připojit i z více zařízení najednou. Detekce pohybu funguje i když je telefon uzamčen. Doporučuji, pokud řešíte problém s dosahem u klasických chuvicek.
Zvolilli jsme Snuzu i pro druhé dítě. Hlavní výhodou je jeho přenosnost a spolehlivost. Nestalo se nám, že by hlásil falešné alarmy. Super věc, určitě doporučuju.
TESLA Smart Camera Baby and Display BD300 TSL-CAM-BD300
Registrovaný uživatel
Přidáno: 6. května 2023
(naposledy upraveno 6. května 2023)
- Designe
- Velký displej rodičovské jednotky
- Možnost propojení s telefonem
- Otočná kamera
- Absolutně tragický dosah, v podstatě nedosáhlo ani z místnosti do místnosti.
- Když už byl dosah, tak se obraz hodně sekal.
- Kamera musí být stále v síti
- Vazbení
Chůvičku jsme objednali s tím, že se nám líbila otočná kamera a možnost propojení s aplikací ale i přes rodičovskou jednotku. Po vyzkoušení jsme bohužel zjistili, že dosah je sotva pár metrů a nedosáhne skoro ani z místnosti do místnosti přes jednu zeď. I na ten krátký dosah se obraz dost sekal a chůvička dost vazbila. Za tu cenu jsme čekali mnohem více. Vrátili jsme
- Kamera i zvuk.
- Pohotovostní režim kamery, kdy se aktivuje až po zvuku na straně dítěte.
- Bez problémový první start, běží jak má.
Zatím jsme s produktem spokojeni. Funkce VOX, citlivá, takže se opravdu spolehlivě zapne při jakémkoliv zvuku. Jednoduchost ovládání, nastavení.
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost s produktem TrueLife.
- Standardní LION baterie, není problém koupit náhradní
- Silné IR světlo a téměř není vidět
- Nabíjení přes USB-C
- Velmi malá latence
- Obraz nic moc, ale není to bezpečnostní kamera, jako chůvička stačí
- Proč proboha jsou tam pro pohyb ve 4 směrech 2 horizontální dvoutlačítka a ne D-pad??
- Zklamala mně výdrž na jedno nabití - 2600 mAh max na jednu noc
- Ukolébavek je tam 5, ale mají jen pár vteřin a připadají mi useklé
- Uchycení kamery je na 5mm šroub místo na 6mm jako všechny ostatní kamery této vělikosti na světě
Touto chůvičkou jsme nahradili naše původní dvě chůvičky TrueLife H32 ve chvíli kdy starší dítě začalo vylézat z postele a odcházelo ze záběru. Mám k ní dost výhrad ale zatím účel plní.
Začínáme s testy, a vše funguje . Alarm je dostatečně hlasitý, monitor je malý a lehký, takže spokojenost
Zatím vše v pořádku. Hlavní výhodou je, že je monitor přenosný a můžeme ho používat i mimo postýlku. Falešný alarm hlásil jen jednou, když byl připnutý na volnější pamprsce. Celkově jsme s monitorem velmi spokojení.
- Noční světýlko
- nastavitelná kamera
- možnost sledování pohybu a zvuku
- možnost přichycení na zeď
- 360 stupňová kamera
- dražší
Kamera má v balení k sobě displej a je také možné využívat displeje v telefonní aplikaci. Nastavení kamery je jednoduché, skvěle dokáže reagovat na pohyb nebo zvuk a upozornit přes displej. Rodič může následně přes chůvičku na dítě mluvit, pustit mu písničku anebo zapnout na kameře noční světýlko. Rozhodně bych tuto kameru doporučila dál
- Kvalitní obraz
- Otáčení kamery
- Aplikace
- Notifikace
- Funguje pouze na 2,4 GHz WiFi pásmě
Kamera má dobrý obraz a zkoušela jsem otáčet ručně i automaticky. Automat funguje perfektně, zachytí každý pohyb, výskok, běh. Kamera posílá notifikaci v případě pohybu v místnosti. Pomocí aplikace se dá mluvit, či zapnout zvuk (např. ukolébavku). Zvuk funguje skvěle. Kamera nefunguje, když má WiFi 5 GHz. Občas nefunguje dobře přepínání mezi denním a nočním režimem, když nastaveno na automat.
- Detekce zvuku
- Otáčení kamery
- Komunikace přes kameru
Smart Camera Baby B200 mám kvůli pejskům, když bych byla v práci. Líbí se mi detekce zvuků, díky které vím, že pejsci odpočívají.
Kamera jde otáčet, abych měla velký přehled o tom, co se doma děje. Skvělé je komunikace přes kameru, ale moji psi na to nereagovali vůbec.
- Není podrobný český návod a ani menu není 100 % přeloženo
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost s dětskou chůvičkou TrueLife NannyCam R3 Smart.
Český manuál je ke stažení přímo na našem webu https://www.truelife.eu...
- Nocny rezim + prijatelna kvalita obrazu
- Aplikacia na smartfon a notifikacie
- Rozne senzory
- Obojsmerna zvukova komunikacia
- Nastavec na upevnenie na stenu
- Kamera musi byt pripojena nonstop k elektrike
- Obcas az prilis citlive senzory
Kamera ponuka velmi prijatelnu kvalitu obrazu jak v dennom tak aj v nocnom rezime. Ponuka 4x zoom ktory je ale iba zvacenie aktualneho obrazu takze kvalita pri zoome sa rozhodne zhorsi. Velmi ale ocenujem prislusenstvo, moznost pripojenia kamery k aplikacii ktora pomocou senzorov (placu, pohybu alebo zvuku) vam dokaze poslat notifikaciu na telefon, rozne prednahrane uspavanky, zvuky prostredia a rozne farebne kombinacie led svetielka.
Display ku kamere sluzi taktiez ako ovladac na rozne natacanie kamery a je nabijatelny takze ho mozete zobrat so sebou hocikde. Celkove pripojenie bolo stabilne v ramci 2 podlazneho domu. Ako nevyhodu vidim to ze kamera nema zabudovanu bateriu a ze musi byt konstantne pripojena k sieti. Tym sa prevazne limituje na interier a nie je ju mozne vyuzit napriklad na zahrade pokial nechcete tahat nejaku predlzovacku alebo nieco podobne.
Z pohladu pomeru ceny/kvality kameru ale rozhodne odporucam.
- Skvělé funkce
- Krásný design
- Jednoduché ovládání
- Zatím jsem maximálně spokojená
Chůvička je jedinečná tím, že všechny funkce nejenom ovládáte mobilem ale umožňuje také do vašeho mobilu ukládat množství údajů. Je opatřená video záznamem, ambientním osvětlením, senzorem, ukolébavkami. Její velkou předností je možnost obousměrné komunikace a možnost otáčet chůvičku dle potřeby. Děti jí milují díky skvělému designu a rodiče díky jednoduchému ovládání prostřednictvím mobilu.
- design
- snadnost připojení
- intuitivní ovládání
- otáčení o 360° s možností naklopení dolů
- micro-usb (radši bych usb-C)
- vazbení
Chůvička má krásný design a aplikace k ní řadu funkcí. V aplikaci oceňuji měření teploty a vlhkosti v místnosti, trochu mi chybí hodnota CO2. Dále rozpoznávání pohybu a zvuků (rozezná pláč dítěte) funguje velmi dobře. Na mobilu je možné nastavit na toto notifikaci. U přídavného displeje zase možnost mít displej stále rozsvícený nebo rozsvěcet po rozpoznání neklidu dítěte.
- Design
- Ostrý obraz
- Chytne i slabý zvuk
- Nutnost připojení k elektrice
Krásný a milý vzhled. Velmi ostrý obraz, který lze otáčet o 360stupnu.
Obousměrná komunikace je velká výhoda. Připojení přes wi-fi tudíž můžete byt na druhem konci sveta a k chuvicce se připojíte. Detekuje i malý zvuk. Kvalitní obraz i v nočním rezimu.
- Kvalita obrazu
- Design kamery
- Dlouhý napájecí kabel
- Otáčení kamerou na dálku
- Široký záběr
- Nemožnost použití kamery bez připojení do el. sítě
- I při použití aplikace je nutné být na stejné Wi-Fi
Chůvička od Tesly mě velice překvapila svou kvalitní kamerou. V kombinaci s větší stanicí je obraz velmi pěkný a je dobře vidět, co se v pokoji děje přes den i v noci. Oceňuji dlouhé napájecí kabely a možnost otáčení kamerou i na dálku. Je Škoda, že nejde kameru použít i bez připojení do el. sítě, alespoň na krátkou dobu.
- Design
- Spousta funkcí
- Jednoduchost instalace
- Na jiném místě (mimo domov) musím instalovat znovu k jiné wifi
- kabel, ocenila bych bezdrátovou
Kamera má hezký design a je akorát do ruky. Kabel je dost dlouhý, abych si ji mohla postavit, kam potřebuji. Po jednoduchém nastavení v aplikaci Tesla Smart nám chůvička bez problémů funguje. Je důležité být na správné wifi s frekvencí 2,4 G. Síť totiž nepodporuje 5 G. Chůvička funguje i když se odhlásím na mobilu z wifi a používám svá data. Pokud bych chůvičku chtěla používat třeba na chalupě, musím opakovat celou instalaci na jinou wifi s 2,4 G. To je asi jediné, na co bych upozornila.Výhodou jsou její otáčecí vlastnosti, krásně pokryje celý pokojíček a mně nic neunikne. Obraz je ostrý, zvuk plně dostačující. Výhodou je možnost mluvit k dítěti přes chůvičku. Ve tmě je viditelnost dobrá, takže za mě velká spokojenost.
Další výhodou je měřitelnost teploty a vlhkosti v místnosti, ukazuje datum a čas, proto máte vždycky důkazní materiál pro svoji potřebu. :)
- Osvětlení
- Možnost otáčet kamerou
- Obraz
S chytrou chuvickou jsem velice spokojena, meli jsme klasickou chuvicku s rodičovskou jednotkou,ale tu davam pryč, obraz nebyl moc kvalitní a kameru jsem musela dat hodne blizko postylky a nechavam si tuto od Tesly..kamera chuvicky ma veliký dosah a výchozí obraz je kvalitní, dá se otáčet kamerou jak horizontálně, tak vertikálně a i ve velkém pokoji mám přehled a vidím na obě postylky mých děti..super je bonus kdy lze pustit ukolebavky nebo noční svetlo..libi se mi ze v aplikaci vidím kolik je v pokoji stupňů a jaká je vlhkost..oproti klasické chuvicce se mi libi ze mužů vše sledovat rovnou z telefonu a nemusím po domě chodit s rodičovskou jednotkou ..
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »