Nejnovější recenze ze sekce Dětské chůvičky
- hezký ostrý obraz, jak denní tak noční
- má noční světýlko
- dálkově otáčecí kamera (člověk se může rozhlédnout po místnosti nebo doladit přesný pozorovací úhel)
- kamera má upevňovací závit
- napájení pomocí současných konektorů USB-C
- dobrá výdrž na baterie -- kameru napájíme z powerbanky, monitor má vlastní
- upevňovací závit kamery má velikost 5 mm (to NENÍ klasický závit jako na všech stativech)
- noční světýlko na kameře nelze rozsvítit dálkově
- software monitoru nám přišel trochu zmatečný, nepostřehli jsme žádný rozdíl mezi různými kombinacemi hlasitostních alarmů a režimu VOX, ale v praxi je to jedno, stejně máme obraz puštěný stále.
Praktický dosah signálu je cca 20 metrů (přes jednu silnou zeď (nebo dvě tenké)). Na zcela volné ploše -- musí být přímá viditelnost, žádná zeď nebo keřík nesmí překážet -- nám volný prostor došel došel dřív než signál.
Kameru jsme přišroubovali na klipsnu a cvakáme ji podle potřeby kamkoliv (napájenou z powerbanky).
- Hezký design
- Velký monitor
- Možnost zapnutí pouze v případě, kdy se "něco" děje a nebo po celý čas
- Propojení s chůvičkou i telefonem
- Možnost naplánování upozornění - například jen v noci, protože přes den dítě nespí
- S manuálem jde zprovoznění chůvičky hned
- Možnost nechat chůvičku babičce a dědovi a jet například na večeři a stále být "v kontaktu"
- Dostatečně hlasitý alarm, když se něco děje
- Detailní nastavení
- Teplota a vlhkost v pokoji
- Dostatečně nízký jas v noci
Někdo psal, že se chůvička déle propojuje - to je hloupost, ta 1-2 sekundy je absolutně ok. Někdo psal, že je nevýhodou to, že kamera musí být na kabelu - to je pravda, ale zase kdyby to bylo na baterie tak to nabíjíte každý den protože musí být chůvička v neustálém provozu.
Zkusili jsme chůvičku od Aventu (ne tu, která lze propojit s telefonem) a osvědčila se nám, ale chtěli jsme zkusit u druhého mimča něco nového a super. Hlavně se nám líbí představa, že tam, kde nedosáhne signál, je možnost připojit se přes WiFi/Data.
Díky
- splnila očekávání
- zvládne i kamenné zdi (dvě a více), dosah až ven jsem zatím netestovala
spokojenost za rozumnou cenu
- rychlá konektivita, hezká kvalita zvuku oboustranně
- lze "zavolat" z chůvičky rodiči tlačítkem
- Dá se na dálku ovládat natočení kamery
- má upozornění na mobil na pohyb i zvuk
- skvělá cena
- funguje to přes internet, není třeba být na stejné síti (vyzkoušeno na 80km)
- kvalita obrazu nás zklamala. Odpovídá SonyEricssonu T630
- šílená modrá dioda, která vypaluje oči
- Chůvička má dlouhý dosah z postýlky skvělý doslech až na zahradu, kvalitní zvuk a dlouhá vydrž baterie . Praktické malé vysílačky do každé kapsi
- Skvělá chuvička
- Dosah
- Výdrž baterie (na ECO vydrží celou noc)
- Ukolébavky s ovládáním hlasitosti
- Kvalita obrazu i zvuku
- Design
Chůvička je skvělý pomocník, zatím asi nejlepší co jsme měli. Dosah jsem schválně zkoušela před barákem (dítě ve čtvrtém patře) a normálně dosáhla, což pro venčení psa s klidnou duší je naprostý luxus. Moc se mi líbí výběr ukolébavek, používáme to pro malého před spaním, a především pak možnost ovládat hlasitost ukolébavky (stará chůvička řvala na celý byt..).Výdrž baterie je velký bonus, protože nemám u postele nikde volnou zásuvku, takže nemusím řešit prodlužky apod.. ECO mód se mi navíc líbí, protože malý spí poměrně hlasitě (mručí si) a oba nás to s manželem budí i když se vlastně nic neděje a eco mód to umí docela hezky filtrovat. Ráda chůvičku beru i na návštěvy kde přespáváme, protože stačí zapojit a jede.
- Mobilní aplikace
- Kvalita obrazu - noční režim
- Možnost sledovat tepolotu a vlhkost vzduchu v místnosti
- Možnost rotace kamery
- Příjemné osvětlení
- (Ne)patrná odezva
Zatím jen krátce vyzkoušeno, nicméně intuitivní ovládání, kvalitní obraz.
- pěkný obraz, lehké ovládání, noční režim, melodie, velký dosah i na zahradu, možnost dokoupení náhradních dílů, teploměr, cena
- méně stabilní zadní nožka
Video kamera Nannycam 24 od Truelife je podle mě skvělá volba pro nenáročné uživatele. Sama ji kupuji již podruhé na druhé miminko, předešlou jsem darovala. S kamerou jsem byla spokojena předtím a věřím že budu i nyní, s minulou verzí (před 5 lety) mi akorát vadilo, že při vypínání hrála melodii, což u této nové verze je pryč, tudíž když se vypíná nehraje a to je za mě super :-)
Moje postřehy:
Obraz kamery je pěkný a přehledný, není nijak velký, ale za mě stačí. Za mě super je noční černobílý režim, kdy je miminko na kameře pěkně vidět a dioda na jednotce u postýlky svítí lehce červenou diodou a miminko neruší. V kameře jsou přednastavené různé melodie, jež můžete použít při uspávání miminka nebo jen tak. Ovládání i nastavení kamery je snadné, zvládla jsem to i bez návodu. Baterie vydrží na jedno nabití opravdu dlouho, u minulé kamery baterie umřela úplně asi po 2,5 letech používání,ale dá se dokoupit nová nabíjecí baterie. Stejně tak lze zakoupit náhradní díly kamery.
Kamera má velký dosah i přes široké zdi, výrobce uvádí 300 m, popravdě jsem to neměřila, ale krásně dosáhne na zahradu za barákem.
V jednotce u postýlky je zabudovaný teploměr, jež měří teplotu v pokoji, díky které zjistíte zda je v místnosti na spaní optimální teplota. A na závěr je cena, v akci a s nějakým slevovým kódem vyjde kamera na cenu kolem 1500 kč, což je super cena.
Dle mě uspokojí každého nenáročného uživatele :)
- Malé rozlišení kamery
- Malá světelnost optiky
- Nedostatečný IR přísvit
V dnešní době naprosto nedostatečná kvalita. Možná jsem si měl lépe přečíst charakteristiky, ale neočekával jsem, že to bude až tak nevyhovující.
Reakce obchodu EVOLVEO
děkujeme za Vaši recenzi a sdílení Vašich zkušeností.
Mrzí nás, že zakoupené zařízení nesplnilo Vaše očekávání. Pokud nejste se zařízením spokojen, můžete jej během 14-denní lhůty vrátit.
V případě potřeby se můžete obrátit na naši technickou podporu [email protected] , kde s Vámi vzniklou situaci dořešíme k Vaší spokojenosti.
Přeji Vám hezký den.
- Kvalitní video i zvuk
- Obousměrný přenos zvuku
- ECO režim
- Možnost pustit ukolébavky
- Rodičovská jednotka vydrží nabitá až 12 hodin
- Chybí český jazyk
- Chybí ukazatel teploty
Za nás super chůvička. Kvalita videa i zvuku je skvělá. Dosah nám i na větším baráčku naprosto dostačuje. Často využíváme funkci ECO režimu. Líbí se mi i možnost pustit ukolébavky a taky design chůvičky. Dost oceňuji, že se dá přes rodičovskou jednotku promluvit na dítě a navíc vydrží nabitá až 12 hodin. Některým uživatelům může chybět český jazyk a ukazatel teploty, ale nám to vůbec nevadí. Koupi této chůvičky určitě doporučuji.
- Kvalitní obraz ve dne i v noci
- Je slyšet i drobný zvuk, který dítě udělá
- Obousměrný zvuk a možnost pustit ukolébavky
- Dlouhá výdrž baterie
S videochůvičkou jsem naprosto spokojená a díky ní se cítím bezpečněji, když své dítě nechávám samotné. Zvuk i obraz jsou opravdu kvalitní a oceňuji i možnost otočit kamerou bez toho, abych musela jít k postýlce a ručně s ní manipulovat.
Měli jsme možnost vyzkoušet i jinou chůvičku, kterou jsme kvůli spoustě negativ skoro nepoužívali. Oproti tomu tento produkt používáme zatím každý den a jsme s ním naprosto spokojeni.
Kvalita odpovídá ceně a myslím si, že tato chůvička je vhodná i pro náročnější kupce.
- dlouhá výdrž baterie, kvalita obrazu i zvuku, velmi dobře zpracovaný návod
- dětská jednotka není bezdrátová
Video chůvička od Philips mě příjemně překvapila. Nadšená jsem zejména z dlouhé výdrže baterie (používáme režim VOX), kvalitního zvuku (už se nemusíme doma sázet, zda jsme ho slyšeli nebo ne) a kvalitu obrazu i při nočním používání. Velmi dobře zpracovaný návod k použití je dalším příjemným bonusem, který usnadňuje nastavení a využití všech funkcí. Jediným menším mínusem je, že dětská jednotka musí být neustále připojena k elektrické síti. Oproti tomu rodičovská jednotka je bezdrátová na nabíjení. Celkově jsem s produktem velmi spokojena a ráda bych ho doporučila rodičům hledajícím spolehlivou a výkonnou chůvičku.
Philips Avent SCD842 baby video monitor
Registrovaný uživatel
Přidáno: 24. ledna 2024
(naposledy upraveno 24. ledna 2024)
- kvalitní produkt i značka
- splňuje naše nároky
- možnost mluvit na miminko nebo pustit ukolébavky
- výdrž baterie, USB-C napájení
- kvalitní zvuk
- daleký dosah signálu
- snadná instalace i přemístění mimo domov
- chybí ukazatel teploty
- video by mohlo být kvalitnější
- kamera není otočná z jednotky a nereaguje na pohyb
S chůvičkou jsme velmi spokojeni. Snadná instalace, okamžitě spárovaná jednotka s kamerou, nemusí se nic složitě nastavovat. Lze jednoduše přesunout po domě nebo vzít na zahradu. Jednotka má vlastní baterii, která s ECO/VOX módem vydrží několik dní a zároveň opravdu velký dosah. Nestalo se nám, že by se ztratil signál. Napájení přes USB-C výhodou. Obraz dostačující, zvuk citlivý, citlivost vůči okolí se dá nastavit. Můžete přehrávat ukolébavky, naše miminko krásně uklidňují. S výrobkem jsme spokojeni a doporučujeme dále.
- Dlouha vydrz baterie
- Chuvicka je na napajeni ze site, k dispozici je dlouhy kabel, nejsou potreba zadne baterky, ale pro nekoho to muze byt nevyhoda
- Vyborny monitor s vysokym rozlisenim na rodicovske jednotce, dobre nocni videni
- Dosah signalu je bezproblemovy, vyzkousena vzdalenost uvnitr cca 20m
- Moznost pustit ukolebavku
- Moznost nastavit citlivost mikrofonu, aby jednotka reagovala jenom na plac
- Bezproblemove spojeni chuvicky a rodicovske jednotky
- Chuvicku je mozne natacet v ruznych smerech
- Moznost nastavit hlasitost podle okolniho hluku
- Neni moznost prichytit chuvicku k postylce
- Pro nekoho nevyhoda, ze neni v cestine
Vyborna chuvicka se spoustou moznosti, vyborna konektivita i dosah. Jedina mensi nevyhoda je absence nejakyho klipsu pro prichyceni chuvicky k postylce. Maminka se konecne muze vysprchovat v klidu a mit vse pod kontrolou :) Doporucuji vsem rodicum, ktere chteji mit jistotu a klid!
- Snadná instalace
- Vydrž baterie rodičovské jednotky kolem 12h (cca 2-3dny)
- Jednoduché ovládaní
- Možnost přehrávaní hudby/různých uklidňujících zvuků
- Kvalita obrazu
Měla jsem možnost vyzkoušet novou moderní dětskou chůvičku od značky Philips AVENT, Pokročilá SCD881/26
Rodičovská jednotka má dostatečně velkou obrazovku, ovládaní je jednoduché a na výběr je několik písníček a uklidňujících zvuků, hlasitost je možné jednoduše nastavit pomoci tlačítek.
Příjemně překvapil režim Vox, kdy ve výchozím nastavení display a zvuk rodičovské jednotky jsou vypnuty, ale když dětská jednotka zachytí zvuk, rodičovská jednotka se okamžitě zapne a tak ten rodič získá kontrolu nad tím, co se s dítětem děje
Trochu nepotěšila kvalita obrazu, ta je spíše průměrná. Abyste měli kvalitní obraz, musíte tu dětskou jednotku umístit na kraj postýlky co nejblíže k tomu dítěti. Má to jednu nevýhodu: v noci svití červená a zelené kontrolky, které to dítě během usínání ruší, takže holt musíte hledat kompromis mezi umístěním jednotky a kvalitou obrazu.
- Vysoká kvalita obrazu ve dne i v noci
- Možnost mluvit na dítě nebo pustit ukolébavku
- 4 režimy přenosu
- Snadné ovládání
- Velký dosah signálu
- Hezký design
- Nereaguje na pohyb dítěte
- Dětská jednotka musí být vždy připojena k síti
Chůvičku jsme si pořídili, abychom mohli přestěhovat dcery do pokojíčku, ale mít nad nimi stále dohled. A to se podařilo. Dcery se cítí být v bezpečí a hlavně jsme díky oboustrannému mikrofonu stále v kontaktu.
Za nejdůležitější plus považuji velice kvalitní obraz přes den i v noci s možností přiblížení. Mohu tak dcery zkontrolovat kdykoliv, aniž bych musela běžet do pokojíčku.
Chůvička se velice snadno instaluje i ovládá. Možná by se, zejména na cesty, hodilo, kdyby měla i dětská část baterií a nemusela být neustále připojena ke zdroji.
Videochůvička Philips Avent je naší první chůvičkou a jediné, čeho litujeme je, že jsme si ji nepořídili už dřív. Určitě bych ji doporučila všem starostlivým rodičům, jelikož dokáže uklidnit i mírně úzkostnou matku jako jsem já.
- Hezka je ale to je tak vsechno
- Hodnocení přidávám po 4 měsících používání, chtěla jsem si nejprve ověřit funkčnost. Bohužel, dosah je par metru po domě a nedej bože když mate trochu silnější zeď, chuvicka neustále hledá signál a odpojuje se. Po 4 měsících se baterie vybíjí tak, že když ji nechate celou noc na nabijecce tak vám stejně vydrží cca 2-3 hodiny a začne pipat baterka. Za tu cenu vyhozené peníze na par měsíců. Nemyslím si, že vydrží rok…
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi produktu.
Dosah chůvičky je za optimálních podmínek až 300 metrů (za přímé viditelnosti). S narůstající vzdáleností mezi dětskou a rodičovskou jednotkou může docházet k přerušování signálu. K nejčastějším příčinám rušení přenosu patří: železobetonové konstrukce a silné zdi, ocelové výztuže a armatury v konstrukcích, bluetooth a zařízení pracující v pásmu 2,4GHz, monitory, vysokonapěťové rozvody. Doporučujeme tedy zkontrolovat, zda je chůvička funkční na volném prostranství. Naši produktoví specialisté testují naše produkty v různých podmínkách a s maximálním nasazením, aby maximálně vyhovovaly Vám i Vašim nejmenším. Pokud se projevují potíže s baterií, neváhejte zkontaktovat naši podporu na emailové adrese [email protected].
S pozdravem a přáním pěkného dne
Tým TrueLife
- Velký dosah
- Přenosná video obrazovka
- Oboustranný přenos zvuku
- Citlivost zvuku.
- chybí ukazatel teploty
Tuto chůvičku jsem si oblíbila hlavně kvůli přenosné videoobrazovce, jejímu dosahu a citlivosti zvuku. Skvělá, když si hraji s dcerou a syn pěkně odpočívá a já jej mám stále pod kontrolou. Menu a nastavení je velmi jednoduché, má jak audio tak video mode. My používáme mode ECO, který sepne chůvičku jen, když se ozve zvuk. Mohu pochválit i výdrž baterie. Jediné co nás mrzí je, že chůvička nemá ukazatel pokojové teploty, ale jinak splňuje všechny hlavní požadavky.
Tudíž tuto chůvičku vřele doporučujeme.
- Zprovoznění, dosah, design, výdrž baterie na eko režim
- Kvalita obrazu v noci
Bydlíme ve třípatrovém domě a dcera spí sama ve svém pokojíčku, takže jsme hledali chůvičku, která by nám ulehčila kroky a zároveň byla spolehlivá. Když jsme bydleli v bytě vystačili jsme s chůvičkou přes wifi a s appkou v mobilu, což nám teď už nevyhovovalo.
Zprovoznění bylo jednoduché, dosah připojení je skvělý. Nezáleží na tom, jestli jsme v přízemí, nebo v nejvyšším patře, signál je stále silný a obraz je stabilní.
Jediná malá nevýhoda chůvičky je kvalita obrazu v noci, která není moc dobrá. Nicméně, pokud se soustředíte spíše na to, abyste viděli, že je dítě v pořádku, než na detaily, není to až takový problém. Zvuk je bez naprosto problémů.
Co se týče výdrže baterie, chůvička se v tomto ohledu také osvědčila. Při používání eko režimu vydržela baterie poměrně dlouho, což je pro nás velkým plusem. Nemusíme se tak často starat, zda je chůvička nabitá nebo zda ji nemusíme dobíjet.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »