Nejnovější recenze ze sekce Dětské chůvičky
byl to darek k vanocum tak zatim nemuzu hodnotit
- kvalita obrazu i zvuku
- délka napájecího kabelu
- baterie součástí chůvičky
- oznámení pohybu či zvuku
- klip k uchycení
- flexibilní rameno
- design
- modré osvícení miminka jako přísvit pro kvalitní noční obraz
- nepodpora 5 GHz wifi sítě
Chůvička zajišťuje kvalitní obraz i zvuk ve dne i v noci, Miminko sleduji jednoduše z mobilu, kdy aplikace pro ovládání je v češtině, a při pohybu či zvuku mi okamžitě přijde oznámení.
Instalace je celkem jednoduchá (pokud se vám nepodaří hned napoprvé, jednoduše chůvičku restartujte).
Chůvička má k uchycení praktický klip a flexibilní rameno. Napájecí kabel je dostatečně dlouhý, v případě výpadku proudu má i svou baterii.
Potěšila mne jemná barevná světýlka, kterými lze miminko případně zabavit.
Co mne naopak zarazilo je nepodpora 5 GHz wifi sítě, nemohu si tedy být jista, že se na chůvičku mohu kdekoliv spolehnout.
A mě osobně není moc sympatické, že je v noci miminko osvětleno modrým světlem (=přísvit pro kvalitní noční obraz).
Celkově jsme však s chůvičkou spokojení a je velkým pomocníkem.
- Rychlé notifikace do telefonu
- Výborný pohled při úplné tmě
- Příliš výrazná modrá dioda
Kamera má uživatelsky příjemnou aplikaci. V telefonu se rychle zobrazují informace ohledně pohybu nebo brekotu dítěte. Velký plusem je pevný kloub, kterým lze kameru přichytit na postýlku, na skřínku nebo v nouzi lze i díky mustru lze lehce přivrtat ke zdi. Trochu minus je pomalejší odezva při mluvení přes chůvičku na dítě. Rozlišení 2k je pro přesné vidění dítěte více než dostatečné.
- hezké zpracování
- jde se připojit i z větší dálky
- integrovaná baterie
- otočení klipu má malý rozsah
- nejde nastavit samostatně detekce pláče
- nejde vypnout cvakání při detekci zvuku
- někdy se seká obraz
Kamera je moderně zpracovaná s klipem na spodní straně, bohužel není dostatečně ohebný, takže připevnění na poličku nad postýlku nebylo možné, naštěstí je základna kamery je celkem těžká, jde i volně postavit a sklonit do požadované pozice. Připojení kamery chvíli trvalo, ale nakonec po půl hodině se povedlo. U notifikací mi vadí, že nejde nastavit samostatně detekce pláče, jde spustit pouze pokud je zapnutá detekcí zvuku, takže i přitom, když si dítě v postýlce hraje chodí stále upozornění na telefon.
- Kvalita videa
- Praktický klip
- Délka USB kabelu
- Aplikace v mobilu
- Složitost připojení
U kamerky TESLA Smart Camera Baby B500 nejvíce s manželkou oceňujeme kvalitu videa i zvuku v obousměrné komunikaci. Rádi využíváme také ukolébavky, které zařízení obsahuje. Ze začátku poněkud problematičtější připojení, ale nakonec se vše podařilo. Prakticky hodnotím pevný klip pro připevnění na dětskou postýlku. Celkově jsem s chůvičkou velmi spokojen.
- rychlost dodávky
- klip
- výdrž
- citlivost
Chůvička představuje skvělý příklad inovativního designu s kloubem a klipem, které umožňují snadné a bezpečné uchycení. Jsem opravdu nadšená z možnosti ovládání chůvičky prostřednictvím mobilní aplikace, která je nejen intuitivní, ale také nabízí velkou škálu nastavení, např. citlivost zvuku.
Díky tomu mohu optimalizovat reakci chůvičky na pohyby mého dítěte.
Jedna z výrazných výhod spočívá v tom, že chůvička je připojena k Wi-Fi. To mi umožňuje sledovat stav mého malého spáče i vzdáleně – například během jednání či setkání v domě.
Celkově je tato chůvička skvělým pomocníkem v naší domácnosti i mimo ji díky tomu, že chůvička vydrží i mimo elektrické napájení.
- kvalita obrazu za dne
- Kvalita obrazu v nocí
- vlastní baterie
- odezva
- výborná app
- klip na uchycení
- nepodporuje 5CHz wi-fi
TESLA Smart Camera Baby B500, produkt ukryt v nitru krabičky, vypadá opravdu kvalitně. Kamera a její záznam jsou v dostatečné kvalitě pro danou aplikaci je skvělá je i implantovaná baterie která udrží kameru nějaký ten čas bez nutnosti připojení do sítě, takže když vám rovna dojde šťáva v powerbance není se čeho obávat. App. TeslaSmart je zmáknutá a plně funkční, pro párováním zařízení vás provede přehledně a bez jakýchkoliv komplikaci vám vše za pomocí obrázku vysvětlí. Trochu mě štve nepodpora 5GHz wi-fi připojení. Pružná noha s klipem umožnuje kameru upnout defacto všude a dokážete jí nasměrovat přesně tam kam potřebujete.
Concept KD4010 Dětská chůvička s kamerou Smart kido
Přidáno: 10. prosince 2023
- možnost kamerku připojit k mobilu pomocí aplikace
- sledovaní miminka na více telefonech
- dostatečně kvalitní obraz
- měření teploty
- rotace kamery
- roztomilý vzhled kamerky
- zpožděný přenos (způsobeno vzdáleností od kamery)
Chůvička splnila skvěle naše požadavky co se týče ceny-kvality-funkcí. Oceňuji hezký design a dále možnost kameru připojení k mobilní aplikaci. Dítě máme stále pod dohledem a díky detekci pohybu, víme co se děje v pokojíčku a nerušíme holčinu kontrolou jestli spinká a nebo jestli je přikrytá. Na rodičovské jednotce zpožděný přenos, ale nevnímám jako problém (způsobeno vzdáleností od kamery).
- Rychlost dodání
- Intuitivní aplikace
- Možnosti aplikace
- Chybí adaptér do zásuvky
- Nedá se klip k uchycení otočit o 360 %
Chůvička je fakt super, nejlepší je ta appka s fůrou možnosti nastavení, její notifikace, díky senzorům pohybu a zvuku. Ja jsem měla obavy, že mi takováto chůvička vyautuje telefon, ale právě díky senzorům a notifikacíˇ můžete s telefonem normálně pracovat. Je z pevného a odolného materiálu a design se moc povedl. Rozlišení naprostá pecka! Navíc ji dodali do druhého dne ve vánočním období. Určitě moc doporučuji. Jen škoda, ze součástí není i adaptér do zásuvky a klip na uchycení se nedá otočit na druhou stranu.
- Bezproblémový přenos obrazu i zvuku přes den i v noci, v rodinném domě i v panelovém bytě.
- Dobrý poměr cena/výkon.
- Po cca 2 letech používání odchází napájecí kabely, lze je ale jednoduše nahradit jiným USB adaptérem a kabelem se správnou USB koncovku.
Celkem spolehlivý produkt, který dobře plní svůj účel.
- perfektni, nez zacne alarm, pokud dite vyjmete bez vypnuti, tukanim upozorni, naprosta spokojenost, stejny monitor meli i v porodnici
- Jednoducha instalace
- Baterie nejsou soucasti baleni
Concept KD4000 Dětská chůvička s kamerou Smart kido
Přidáno: 1. prosince 2023
(naposledy upraveno 20. prosince 2023)
- Poměrně dobře fungující aplikace a ovládání přes mobil.
- Kvalitní obraz
- Obousměrná komunikace
- Oceňuji otvor se závitem na kameře na upevnění pomocí stativu
- Zcela všechny funkcionality v mobilní aplikaci může mít jen jeden uživatel.
- Absence USB-C nabíjení.
Vybral jsem kvůli dobrému poměru cena-parametry. Zatím testujeme, uvidíme časem jak bude v praxi a po delší době fungovat. Nefunguje na baterii, musí být stále připojena, na druhou stranu díky USB nabíjení jde řešit powerbankou.
- hezký design
- mnoho funkcí
- rodičovskou jednotku je možné užívat bez kabelu
- dobrá kvalita obrazu
- velká rotace kamery
- levnější než srovnatelné chůvičky od konkurence
- rotace kamery za pohybem není automatická
- napájení přes micro USB
Zatím jen vyzkoušeno, na ostrý provoz si musíme ještě počkat. Chůvička je moc hezká, ovládání je jednoduché a v češtině. Z popisu produktu a recenzí jsem nabyla dojmu, že se chůvička sama otáčí za pohybem. Tato funkce ale chybí (nebo se nám nepovedlo zjistit, jak ji spustit), chůvička na pohyb jen upozorní. Napájení by mohlo být přes USB-C. Celkově jsme ale velmi spokojeni.
- moznost zapnout ukolébavku
- prijimac s baterii
- kamera bez baterie, nedá se dat na kocar stojící pred domem...
- Funkcnost
- Prehlednost
- Presnost
- Kvalita
- Baterie, respektive kombinace v baleni
Zarizeni opravdu funguje... Aplikace je krasna, namerene hodnoty sedi s profesionalnimi pristroji a po natrenovani grifu s ponozkou musim uznat, ze je vse dobre promyslene.
Jediny problem je baterie, respektive to, ze mate pouze jeden senzor a kdyz ho nabijite, neni nic jineho. Za prebalovani se to nestihne, to byste to museli resit pokazde a navic je treba ho prendavat mezi P a L ponozkou. Az vyrobce do baleni da dva senzory, bude to dokonale.
EMOS GoSmart otočná dětská chůvička IP-500 GUARD s monitorem
Přidáno: 22. listopadu 2023
- Vypadá pěkně
- Daleký dosah
- Propojení s aplikací
- Dlouhá výdrž rodičovské jednotky
- Dlouhý napájecí kabel včetně adaptéru do zásuvky
- Možnost zapojení kamery do powerbanky
- Otáčená kamery na dálku z rodičovské jednotky i z aplikace telefonu
- Spousta různých nastavení
- V aplikaci telefonu jde nastavit vše detilněji. Je škoda, že to neumí i rodičovská jednotka
Jsme nadšení, chůvička funguje perfektně
- Kvalitni zvuk
- Obsahuje ukolebavky
- Detska jednotka nemusi byt napajena ze site
Kvalitni produkt. Vyhoda je ze detska jednotka nemusi byt napajena ze site.
Chuvicka ma dobry zvuk a obsahuje i ukolebavky.
Produkt je maly a kompaktni. Zatim jsme spokojeni
- Funguje, jak má
- Na baterie je jen jedna chůvička, druhá musí být vždy v zásuvce
Concept KD4010 Dětská chůvička s kamerou Smart kido
Veronika Kvíčalová
Přidáno: 16. listopadu 2023
(naposledy upraveno 16. listopadu 2023)
- lze používat rodičovskou jednotku i aplikaci
- aplikaci lze sdílet na více telefonech
- krásný design kamery
- kvalita obrazu
- mnoho funkcí - ukolébavka, změna barvy světýlka, zapnutí/ vypnutí diody na kameře
- obraz v aplikace je tak o 1 sekundu zpožděný
Chůvičku jsme vybrali z důvodu poměru cena/ kvalita/ výkon a musím říct, že naprosto splnila naše očekávání. S rodičovskou jednotkou lze cestovat a funguje nezávisle na Wi-fi. Ovládání je velmi intuitivní a v českém jazyce. Za nás koupi této chůvičky určitě doporučujeme.
- PERFEKTNÍ
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »