Nejnovější recenze ze sekce Dětské chůvičky
- Skvělý obraz
- Obousměrná komunikace
- Přehledná aplikace
- Možnost zoomování
- Nešumí
Kamera splňuje naše požadavky. Otáčí se za pohybem do všech stran, takže máme přehled o celé místnosti. Má ostrý obraz a automatické noční vidění. Výhodou je obousměrná komunikace a sledování teploty v pokoji. Snadná instalace aplikace a uchycení na zeď nebo postýlku. Dcera zase oceňuje výběr ukolébavek.
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost s dětskou chůvičkou TrueLife NannyCam R3 Smart.
- Detekce na pohyb
- Detekce teploty a zvuku
- Otáčení za pohybem
- Noční vidění
- Nepřetržité nahrávání
- Design
- obousměrná komunikace
S chůvičkou jsem spokojená. Vypadá moc pěkně a je krásně funkční. A přijde mi i dost nerozbitná, což oceňuji opravdu hodně! Detekce na pohyb je víc než citlivá a je fajn mít i přehled o teplotě, obzvlášť v tomto počasí. Automatické noční vidění je pěkně ostré a líbí se mi, že prstem po displeji můžu kamerou otáčet kam potřebuji. Jen obousměrná komunikace se mi nelíbí, můj hlas v ní zní sekaně a přímo hrozivě.
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost s chůvičkou TrueLife NannyCam R3 Smart.
Je možné, že máte nastavenou příliš vysokou hlasitost pro obousměrný provoz. Přímo v aplikaci TrueLife Smart můžete snížit hlasitost zařízení a nastavit si hodnotu která bude Vašemu děťátku a Vám nejpříjemnější.
V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte na [email protected], rádi Vám poradíme.
- Velikost
- Otáčí se za miminkem
- Mohu na něj mluvit i ze zahrady
- Má v sobě zabudované ukolébavky
- Nelze použit na baterky (pouze napájení do sítě nebo do powerbanky)
CHŮVIČKA je ideální jak do bytu tak baráku. Má díky internetu dlouhý dosah, je možno mít ve více mobilech. Přítel sleduje syna z práce, nebo ze zahrady na chalupě. Super je, že funguje i za tmy. Což vzhledem k tomu že malej spí i přes den v ložnici kde jsou zatemňovací závěsy jsem ocenila!!!
Reakce značky TrueLife
děkujeme Vám za recenzi produktu. Velmi nás těší Vaše spokojenost s chůvičkou TrueLife NannyCam R3 Smart.
Kamera je skutečně určena k trvalému napájení. Pokud však chcete chůvičku využít někde, kde připojení do sítě není možné, lze kameru napájet i pomocí powerbanky.
- Ostrost
- Ukolébavky
- Detekce pohybu
- Pripojeni kdekoli
- Nocni režim
- Uchyceni
Kamera je skvělý pomocník, pokud chcete mít o dítěti přehled. Má noční režim, detekci pohybu, vidíte teplotu v místnosti, můžete udělat i záznam a pustit ukolebavky nebo na dítě promluvit. Kvalita videa je moc dobrá i v nočním režimu, aplikace přes telefon a můžete se připojit odkudkoliv.
Reakce značky TrueLife
děkujeme Vám za recenzi a za čas který jste jejímu napsání věnoval. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Speciální držák přímo pro TrueLife NannyCam R3 Smart aktuálně připravujeme, následně bude dostupný přímo na našem e-shopu v sekci příslušenství https://eshop.truelife.eu/. Chůvička se dá také chytit na standardní stativový závit, takže pokud máte třeba stativ na akční kameru, můžete ho použít i pro naši chůvičku.
- upozornění na pohyb
- upozornění na zvuk
- HD obraz
- Noční vidění
- ovládání
- Otáčení za pohybem
- větší zpoždění zvuku
- spárování chůvičky u jiné wifi bylo složitější, byl nutný restart
Příjemné překvapení z HD obrazu. Přenos nemusí být viditelný pořád, lze nastavit upozornění na pohyb a/nebo zvuk. Sledování pohybu je super. Ovládání uživatelsky přívětivé. Noční vidění perfektní. Kabel je dostatečně dlouhý. Oceňuji obrovské množství funkcí.
Reakce značky TrueLife
Pokud potřebujete chůvičku spárovat s novou WiFi, je nutné provést její restart a následně nové párování. V případě, že se u jiné WiFi jedná o Váš druhý "domov" (např. chata, babička, atd.) WiFi síť můžete pojmenovat stejně jako doma a nastavit na ní stejné heslo, chůvička se připojí automaticky bez nutnosti resetu.
Ohledně zpoždění zvuku budeme rádi, pokud nám poskytnete více informací na [email protected], informace pro Vás rádi ověříme.
- jednoduchý design
- zaznamenání pohybu
- report a zaznamenání zvuku
- použití pouze při nabíjení
Chůvička funguje dobře, otáčí se přesně podle zaznamenaného pohybu. Zároveň podává report o zaznamenaném zvuku. Líbí se mi, že zaznamenává i teplotu.
Skvělá funkce je možnost oboustranné komunikace a možnost spuštění ukolébavky.
Uchycení na zeď jsme nezkoušeli, ale nepřišli jsme na to, jestli kamera může fungovat i bez neustálého nabíjení, což považujeme za omezující. Možná to jde, ale nepřišli jsme na to jak.
Reakce značky TrueLife
Kamera je opravdu určena k trvalému napájení. Pokud však chcete chůvičku využít někde, kde připojení do sítě není možné, lze kameru napájet i pomocí powerbanky.
Tým TrueLife
- Kvalitní obraz i v noci
- Wifi připojení
- Snadná aplikace
- Při pohybu vrčí trochu hlasitěji
Výborná chůvička jak na sledování zvuku tak i obrazu, když chcete mít miminko pod kontrolou.
Jednoduchá instalace pomocí držáku, jednoduchá aplikace v telefonu. Obousměrná komunikace, ukolebavky pro miminko a super věc, sledování teploty v pokoji.
Neomezený dosah, můžete sledovat odkudkoliv.
Reakce značky TrueLife
Provoz chůvičky je opravdu velice tichý. Pokud máte pocit, že je chůvička při pohybu hlasitá kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu na [email protected] kde Vám rádi poradíme s řešením situace.
- nesouhlasí uváděný dosah
- po pár měsících se porouchaly hodinky (musely být neustále na nabíječce)
- cca po roce a pul se rozpadly
Uváděný dosah absolutně neodpovídá v domě ani venku, kdyby konkurenční chůvička s menším uváděným dosahem nepracovala, řekla bych, že hold bydlíme v protiatomovém krytu. Ale konkurenční chůvička pracovala bez zaváhání. Hodinkám vypadával signál i 30 m od domu a to jsem na dětskou jednotku viděla skrz okno. Z tohoto důvodu jsem hodiny nereklamovala, když přestala v rodičovské jednotce (hodinkách) fungovat baterie a musely být pořád umístěny v nabíjecím modulu - beztak se s nimi nešlo pohybovat, i v domě musely být umístěné na místě, kde se jim zrovna "chtělo" přijímat signál od dětské jednotky.
Následně přestaly pracovat tlačítka na pravé straně - komplet.
Po dvou letech (již po záruce) se rozpadly a to tak, že krycí sklo displeje, které tam bylo jen tak ledabyle nalepeno se uvolnilo, následně upadlo úplně a displej na mě vyskočil.
Za mně fakt totálně zfušovaný nefunkční přístroj.
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás mrzí Vaše negativní zkušenost.
V případě, že se na produktu projeví závada, je vždy dobré přistoupit v záruční době k reklamaci, aby mohla být sjednána náprava.
TrueLife NannyWatch A15 je u rodičů velmi oblíbeným pomocníkem a věříme, že po opravě by Vám skvěle sloužila.
Tým TrueLife
- malé, skladné, citlivé, vyhovuje
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost s produktem TrueLife.
hjukdguk
- Dlouhá výdrž baterie se zapnutou obrazovkou s vysokým jasem. Cca 4 a půl hodiny
- Kompaktní rozměry
- Hodně citlivý mikrofon
- Funkční v bytě i přes několik zdí v panelovém domě.
- Funkční noční režim kdy je prcek dobře vidět i v totální tmě.
- Nešumí - předhozí model V24 co jsme měli šuměl při nastavení mikrofonu na poloviční citlivost.
- Dnes již trochu zastaralý miniUSB konektor na základně i kameře
- Přenášený obraz není plynulý jak v denním tak nočním režimu
- Ovládací prvky na chůviče ale naštěstí čas a datum se nastavuje jenom jednou, upravování hlasitosti je OK šipka nahoru a dolu.
- Pozorovací úhly displaye
Chůvička splňuje co jsem očekával pouze obraz není tak plynulý jako na dražších modelech. Pro kontrolu že se dítě hýbe je to ale v pořádku. Obrazovka je tak veliká akorát aby jste z toho zjistili že se něco děje jen se na ní musíte koukat z dobrého úhlu. Na obraz jako na obrázku u produktu zapomeňte tak to opravdu nevypadá. Ukolébavky mají taky hlasitost akorát pokud kameru nemáte přímo u hlavy dítěte. V celku hodnotím kladně za ty peníze.
- Vyhoda je,mít kvalitní věc za výhodnou cenu
- Funguje na baterie rodič.i dětská chůva
- Mizerný dosah, ztratí signál za 45 cm silnou zdí z plných cihel.
- Zpracování relativně nekvalitní.
- Zoomovani přes telefon
- Možnost sdílet na další zařízení
Ještě je těžké produkt zhodnotit používáme teprve chvíli. Obraz je pěkný, náročnější bylo připojit přes aplikaci kameru do telefonu. Neposila upozornění když se miminko jen lehce kroutí, ale když někdo projde nebo cvakne vypínač světla upozornění přijde hned. je fajn zoomovani a otáčení kamery přes aplikaci
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaší recenzi, vážíme si času který jste jejímu napsání věnoval/a.
Tým TrueLife
- Male a jednoduche na ovladani
Chybejici SMART itegrace (alespon bluetooth)
- Dá se používat jak na elektřinu tak na baterky
- Oboustranná komunikace
- Světélko na chůvičce
- Upozornění na ztrátu signálu
- Chybí mi trafo k nabíjení
Výrobek jsme vyhlédnutý
- Skvělá citlivost odposlechu.
- Skvělá hlasitost v příjimači.
Za mě super věc, jsme spokojeni, funguje skvěle...
- Skvělá chůvička za top cenu ( měli jsme dražší a daleko horší)
- Otočná hlava
- Funguje na neomezenou vzdálenost.
- Nevyoadava nikdy signál protože jede přes WiFi nebo data
- Krásný obraz a zvuk
- Šikovná aplikace
- Můžete pořizovat fotky a videa co se vám uloží hned do telefonu
- Díky chuvicce pořád necumite do telefonu protože tam jede pouze chůvička
- Hezký design
- Modré světýlko co se musí prelepit, hodně svítí, v novější verzi už se dá vypnout
- Při změně mista ( dovolená, chata atd) musíte znovu nainstalovat.
- Žádné nastavování, funguje hned po vybalení
- V rámci cihlového bytu bez výpadku signálu.
- Noční infra režim.
- Má akumulátor, lze se s přijímačem pohybovat po bytě.
- Měří teplotu.
- Při maximální citlivosti zvuku je slyšet mírný brum, který vzniká na straně kamery.
Není to pro toho kdo čeká HD rozlišení, má to tak 320x240. Pro daný účel bohatě stačí.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »