Nejnovější recenze ze sekce Dětské chůvičky
- Detekce tlukotu srdce miminka
- Funguje uz od 9tt
- dobrý a stabilní signál i přes hodně zdí
- dlouhá výdrž baterie
- dobrý dosah mikrofonu ( není nutno mít v blízkosti dítěte) i na 2m od něj krásně chytá
Babymoov Baby monitor Premium Care Digital Green
Michaela Jandová
Přidáno: 28. října 2022
(naposledy upraveno 28. října 2022)
- dosah
- dlouhá výdrž nabití rodičovské jednotky
- vypadává kabel u dětské jednotky
- odlepené plasty
- pokud vložíte baterie, vydrží tak cca 1,5 hodiny
- hodně svítí
- hlasité pípání rodičovské jednotky pokud se přiblíží k dětské jednotce
Za ty peníze bych už znovu nekoupila.
Funguje skvěle, máme už 2. Doma do každého pokoje
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
Tým TrueLife
Baterie vydrží asi 2.5 hodiny, ukolébavky by vzbudily i mrtvého.Obraz nic moc za 2000 ve slevě je to drahý hodnota tohoto výrobku by měla být zadarmo nebo vám měli přihodit nějakou tu korunu za to že to vůbec kupujete na dnešní dobu je to velice mizerný výrobek .vzhledem k tomu že za 2000 mate telefon na který si stáhnete Appku a funguje to mnohem lépe.
- Jednoduchý
- Hlasitý tón po spuštění
Kvalitní provedení. Výjimečně falešný poplach, když dítě spí na úplném okraji desky monitoru. Jinak funguje, jak má.
- Malá citlivost na zvuky
10z 10 paráda
- dobrý signál, pěkná chůvička
- melodie se nedá u dětské jednotky ztlumit - je jen jedna hlasitost
- Funguje dobře
- Bez šumu
- Dostatečný dosah
- Dětská jednotka může mít i bateriové napájení
- Malá citlivost na zvuky miminka
- Krátká doba chodu po úplném nabití rod.jednotky
Chůvička nepřenáší zvuky, tak jak by měla. Dříve jsem miminko slyšela plakat přes dveře, než z chůvičky a to i v případě, že byla vypnuta funkce VOX, tím pádem pro mě nemá uplatnění a vracím tedy zpět!
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás mrzí Vaše negativní zkušenost.
Pokud nedochází k detekci zvuků, doporučili bychom ověřit, zda není dětská jednotka příliš daleko od miminka.
Při aktivní režimu VOX vydrží rodičovská jednotka na jedno nabití až 40 hodin. Jestliže náš produkt vykazuje jakékoli nestandardní chování, vždy je dobré nás kontaktovat na [email protected], kde Vám rádi poradíme.
Tým TrueLife
- funkční, zdá se spolehlivá pokud funguje eletrika
- pozorovací úhly rodičovské základny tragické, žádné výrazné zvukové upozornění při odpojení kamery(např vypnutí proudu) takže můžete v klidu spát a ditě si může řvát jak chce... nicmoc rozlišení kamery a nicmoc záběrový úhel kamery. Už minimálně 10 let zastaralý napájecí konektor(mini usb)
detekce zvuku funguje výborně(režim VOX), ideální pro noční hlídání dítěte(pokud nevypnou elektriku)
- nemá takový dosah, jak je uvedeno
- pořád se odpojuje po 30 metrech
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi.
Dosah 30 metrů rozhodně není pro naši chůvičku standardem, měla by fungovat na větší vzdálenosti. Doporučujeme ověřit možné příčiny rušení signálu, mezi nejčastější patří betonové konstrukce a silné zdi, ocelové výztuže a armatury v konstrukcích, Bluetooth, zařízení pracující v pásmu 2,4GHz, atd. Dosah chůvičku můžete také ověřit venku na volném prostranství. Pokud ani tak chůvička nedosahuje inzerovaných vlastností, kontaktujte nás prosím na [email protected], kde Vám rádi pomůžeme situaci vyřešit.
- Dlouhá vydrz nabití
- Pěkný obraz
- Dobrá slysitelnost
- Jednoduché ovládání
- Musí být neustále napájena
- Horší signál
- Docela vysoká cena
Chuvicka je dobre nastavitelná, přemýšlíme o umístění na zeď, které je možné. Přenos zvuku i videa na krátkou vzdálenost je dobrý, přes více panelových zdi je video zhoršené, občasne vypadne signál. Melodie jsou klasické.
- Funguje jak má (USB kabel nezkoušen)
- Úžasně uklidní vystresované rodiče
- Baterie součástí balení
Pomohlo nám to od silného stresu, který jsme jinak prožívali. Tlukot srdce jde ve sluchátkách slyšet hezky. Na břicho stačilo nanést kokosový olej. S výrobkem jsme spokojeni.
zkušenost dobrá
- Super cisty zvuk
- Ukolebavky a svetylko paradni
- Stojanek na rodicovskou jednotku
- Moznost provozu detske jednotky na baterie (jen skoda, ze se taky nedobiji pri provozu)
- Mala detska jednotka
- Jednoduche ovladani
- Mluveni na mimi taky super
- Mohly by byt levnejsi...
Potrebovala jsem chuvicky s dosahem na zahradu, tj aby detska jednotka byla i na baterky... V byte i pres nekolik zdi funguji bez problemu.
- Cena.
ZATÍM ŽÁDNÉ JEŠTĚ NEBYLO POUŽITO
- Mikro USB
- Nízký dosah signálu... V domě (jen 2 zdi!) hlásí po cca 8mi metrech, že není signál. Zboží kvůli tomu vrátím ve 14 denní lhůtě
- Baterie se dají vyjmout pouze za pomoci šroubováku... Velice nepohodlné když chcete použít k napájení USB kabel, musíte pro šroubovák a baterie nejdřív vyjmout. Nedá se použít současně
- Na chůvičce matky není indikátor pro nastavení hlasitosti.
Zkoušel jsem koupit nejlevnější a nevyplatilo se Zboží kvůli uvedeným minusum vrátím ve 14 denní lhůtě.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »