Nejnovější recenze ze sekce Dětské chůvičky
- Dobry dosah
- Nabijeci baterie do "rodicovske casti" v baleni
- Pomale nabijeni baterii (z 0 na 100% za dve noci), ale asi tak dele vydrzi
Jednoduché ovládání, noční režim, vyhovuje.
- čistý zvuk
- a to i na delší vzdálenost
- moc hezké ukolébavky
- teploměr
- oboustranný mikrofon
Velmi dobrý dosah signálu. Supr na dovolenou, kdy ne vždy člověk sedí vedle v pokoji. Výdrž baterky je také dobrá. Zvuk je čistý. Doporučuji.
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
- teploměr
- malé rozměry
- nízká váha
- kvalitní mikrofon
Koupila jsem to sestře když se jí narodilo dítě. Byla dost nadšená. Měla jednu chůvičku od kamarádky. Takovou tu obyčejnou 10 let starou, takže tohle určitě změna k lepšímu.
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi, velmi si vážíme času, který jste jejímu napsání věnovala. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
- ostrý přenos zvuku
- další funkce jako třeba teploměr
- slyšíte jak vy dítko, tak může slyšet i vás
- spolehlivá
Přenos je na supr úrovni. Všechno je hezky detailně slyšet. Dosah signálu je taky naprosto v pořádku (vyzkoušeno jak v bytě tak na zahradě). Hezký bonus jsou melodie u kterých se malé dobře usíná.
- dobra kamera a senzor pohybu
- dosah na wifi na dalku nedostatecny
sleduje dite dobre, ale sotva tak do druhe mistnosti, pokud si sednete pred dum k ohni a dite doma - nedostatecny signal - nedosahne vsude a o patro nize ci vyse take ne
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi produktu.
Dosah chůvičky je za optimálních podmínek až 300 metrů (za přímé viditelnosti). S narůstající vzdáleností mezi dětskou a rodičovskou jednotkou může docházet k přerušování signálu a zamrzání obrazu a zvuku. K nejčastějším příčinám rušení přenosu patří: železobetonové konstrukce a silné zdi, ocelové výztuže a armatury v konstrukcích, bluetooth a zařízení pracující v pásmu 2,4GHz, monitory, vysokonapěťové rozvody.
Doporučujeme tedy zkontrolovat, zda je chůvička funkční na volném prostranství.
Také Vám může pomoci, pokud chůvičku přesunete kousek blíže oknu, směrem k ohništi.
Naši produktoví specialisté testují naše produkty v různých podmínkách a s maximálním nasazením, aby maximálně vyhovali vám i vašim nejmenším.
S pozdravem a přáním pěkného dne
- cenově dostupné
Chybí český návod, po telefonátu na Mall sděleno, že informace předána dodavateli, který je v Polsku. Nikdo od dodavatele nereagoval, s kamerou se nemůžu domluvit, vracím zpět.
Chůvička má dobrý dosah signálu a funguje, jak má. Jedinou nevýhodou je v noci trochu horší rozlišení. U staršího syna máme v pokoji novější model H32 a krásně na něj vidím, i když je kamera relativně daleko od postele. U tohoto modelu jsem vyzkoušela zapojit stejným způsobem a v noci jsem na kameře viděla jen neurčitý flek na posteli :) Ale za tu cenu je i tato chůva super, zejména na použití k miminkovské postýlce, kde zabírá dítě zblízka
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
- ukolébavky
- velký pomocník
- kvalita od Truelife
- pěkný design
Večery si bez chůvičky ani neumím představit. Když malá spí, tak můžu uklízet nebo cokoliv jiného a mám jistotu, že když se probudí, tak to budu slyšet.
- Funguje jak ma
- Dobrý dosah. Dvě patra přes kamene zdi na zahradu
- Po dvou letech používání už baterie vydrží max 30 minut ...ale to se dá čekat od všech baterií
- funguje jako dobrá obousměrná vysílačka
- příjemné a hezké provedení
- byl by dobrý návod k použití, je na internetu na stránkách výrobce
- Zatím jen krátká zkušenost, ale poměr cena výkon, a využití super, za mě doporučuji pro klidné spaní maminek :), jen tedy občas zapomenu vypnou a zapnout, tak bud vypínám alarm, když dítě zvednu a zapomenu na to, nebo vstávám z postele, protože jsem zapomněla , že jsem ho nezapla :D
- Hezký design ovladače
- Stejný model použit u našich dvou dětí
- Díky konektoru lze krabičku odpojovat a přenášet mezi postýlkami v případě, že dokoupíte druhou podložku (např. ložnice v patře a druhá postýlka přízemí).
- Vrzající krabička ovladače a hlučný spínač. Pokud máte dítě, které např. při nemoci horko těžko uspáváte, tak ho nezřídka vzbudíte cvaknutím spínače a nebo zavrzáním ovladače. Zpočátku nám malého budilo i kontrolní pípnutí po spuštění.
- Podložka pokryje malou plochu, ale jeví se to spolehlivě.
- Několik planých poplachů.
Výrobce by mohl zvolit méně hlučný typ spínače.
Dítě si zvykne na zmíněná negativa a pak ho to přestane po uspání rušit.
Velká spokojnost, kamera zachytáva reály čas, dlhá výdrž batérie
funguje,to je nejdůležitější
- Provoz na baterie
- Velký dosah
- poměr cena/výkon
- Oboustranná komunikace
- Miminko slyším velice dobře, když začne plakat
Je tady dost kritických hodnocení. Vím, co kupuji, tak to taky mám. Vysílačka za ty peníze je dobrá, miminko slyším velice dobře. Nemůžete chtít za 600 kč zázraky. Svůj účel tato vysílačka plní velice dobře.
- Poškrábány
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, pokud Vám byl doručen poškrábaný produkt, věříme však, že tato záležitost byla vyřešena s Vaším prodejcem.
V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit.
- Kvalitní přenos
- Dobrý dosah
- Jednoduché ovládání
- Výběr melodií
- Rozumná cena
- Nefungoval
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »