Nejnovější recenze ze sekce Dětské chůvičky
- Obousměrný provoz
- Kompletní balení
- Velikost
- Neskutečně čistý a věrný zvuk
- Jednoduché ovládání
- Citlivost mikrofonu
- Přijímač na kombinovaný provoz (napájení za sítě pomocí přibaleného adaptéru) nebo na akumulátorové baterie (rovněž v balení).
- Přítomnost zelených stavových LED diod
- Podsvícený LCD displej přijímací stanice
- Snad jen hlasitost by mohla mít ještě o jeden stupeň více
- Pro některé uvádím, že chůvička u dítěte je pouze na provoz ze sítě pomocí přibaleného adaptéru.
- Nejedná se o kamerovou chůvičku
- Nemá noční světlo
Velice podařený kousek od Motoroly s neskutečně čistým, věrným a jasným zvukem. Provedení je poměrně malé a tím i možnosti reproduktoru. V domácnosti asi plně dostačující, ale ve venkovním prostředí pro někoho nemusí být ani maximální úroveň hlasitosti (stupeň 5) pohodlně slyšitelná. Oboustranná komunikace je velice příjemná a jednoduchá. Vysílací stanice (u dítěte) je na provoz ze sítě 220V pomocí přibaleného adaptéru. Přijímací stanice je kombinovaná (přibalený akumulátor a druhý napájecí adaptér), kdy může být provozována pouze na akumulátor nebo ze sítě či kombinace obojího. Vše je součástí balení a výdrž na baterie je dostačující. Stanice jsou malé a elegantní. Přijímací má podsvícený displej. Ovládání je velice jednoduché a to včetně instalace a prvního zapojení. Balení obsahuje obě stanice, dva adaptéry napájení, jeden akumulátorový blok a návod k použití.
- velky dosah
- skvely obraz i za uplne tmy
- prenos zvuku i na minimum
Konečne výrobok ktorý funguje jak má
- cena/vykon
- dobra vzdalenost snimani
- celkove kvalitni produkt
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi produktu, vážíme si času, který jste jejímu napsání věnoval/a. Velmi nás těší, že jste s chůvičkou spokojeni.
Tým TrueLife
- Zajimave zarizeni pro starostlive rodice, ponozka sleduje v realnem case tep a okysliceni krve ditete. Lze sledovat historii spanku.
- Aplikace - ma jednu zasadni chybu, nelze uzivatelsky nastavit hodnota, kdy se ma spustit poplach. Je nastavena pevne na 80% kysliku - coz je uz moc nizka hodnota, stejne tak hranice tepu je na 60, coz je u miminka uz taky pozde. Pokud by slo tady to nastavit, tak nemam co vytknout.
Pro rodice kterym nevadi ta silena castka kolik za to chcou asi doporucuji. Ale bral bych to pouze jako informaci o stavu miminka navic, urcite nenahrazuje monitor dechu a da se bez toho obejit
TrueLife NannyCam H32
Přidáno: 2. února 2023
(naposledy upraveno 2. února 2023)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
- Po druhém použití už se obě jednotky nespojily. Musime vratit.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Děkujeme za Vaši recenzi. Aktuálně evidujeme, že jste již zadala požadavek na odstoupení od kupní smlouvy.do 14 dnů. Pěvně věříme, že naše reklamační oddělení vyřeší vše k Vaši spokojenosti.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Dětská a rodičovská jednotka jsou spárovány již z výroby. Doporučili bychom Vám otestovat spojení na volném prostranství, zda zařízení funguje bez chyby, jak je jeho dobrým zvykem.
V některých případech však může dojít k blokaci přenosu, mezi nejčastější příčiny tohoto chování patří: železobetonové konstrukce a silné zdi, Bluetooth a zařízení pracující v pásmu 2,4GHz. Pokud by se chůvička i nadále chovala nestandardně, kontaktujte nás prosím na [email protected], kde Vám rádi poradíme.
Super výrobek
Vnímá hlavně pohyb dítěte, někdy mne probudí zbytečně, jen při převalení, zároveň někdy pokud se nehýbe, ale pláče, zareaguje poměrně pozdě. Ve srovnání s chůvičkou bez kamery funguje trochu jinak. Celkově spokojenost.
kvalitní obraz
- Výhoda
- hodinky mám stále u sebe
- sedí i na menší ruku
- kamera funguje dle očekávání
- dosah dostatečný
- možnost obousměrného přenosu zvuku
- noční vidění kamery
- dobrá výdrž baterie
- škoda že výrobce neprodává držák na kameru, který by bylo možné připevnit např. na kočárek nebo postýlku
S hodinkami jsme zatím spokojeni.
Reakce značky TrueLife
velice Vám děkujeme za obsáhlou recenzi a doporučení produktu.
S pozdravem a přáním hezkého dne
tým TrueLife
- Praktická velikost
- Jednoduché na ovládání
- Pěkný vzhled
Poměr cena výkon ideální!
- Perfektně funguje, splnil požadavky na 101%
- kvalitní obraz
- mobilní aplikace
- detekce zvuku, detekce pohybu, noční režim a další funkce
- spolehlivý provoz
- je to dobrá bezpečnostní kamera, jako chůvička má svá omezení
Jako bezpečnostní kameře tomu není co vytknout, za slušnou cenu získáte velmi dobrou mobilní aplikaci s cloudovou službou, a samotná kamera vedle kvalitního obrazu a relativní spolehlivosti obsahuje mnoho bezpečnostních funkcí jako je detekce pohybu, zvuku, sledování pohybu, noční režim, on-line sledování, otočnou hlavu a další. Jako chůvička to má ale svá omezení, detekce zvuku vám nestreamuje zvuk, ale pošle upozornění, ze kterého nepoznáte, jestli dítě řve nebo jen pobrukuje, pro zobrazení situace musíte otevřít aplikaci, stejně tak kvůli vypnutí detekce, jinak telefon řve jedno upozornění za druhým, dokud detekci nevypnete. Jinak řečeno, dítě hlídáme obyčejnou rádiovou chůvičkou a tohle máme jako doplněk podívat se, co se v místnosti děje. Ale spíš se z toho časem stane dobrý bezpečnostní doplněk do domácnosti, k čemuž tohle zařízení bylo původně vymyšleno.
- Nikdy nespí
- Hodinky jsou velice praktické, máte je stále u sebe.
- Dostatečná výdrž baterie.
- Perfektní dosah.
- Možnost komunikovat a mluvit na dítě přes hodinky.
- Dobrá kvalita obrazu i v nočním režimu.
- Velikost displeje hodinek je pro zkontrolování dítěte dostačující.
- Po zmáčknutí tlačítka, když chcete mluvit, musíte chvíli čekat. Nelze mluvit hned.
Vybrala jsem si tuto chůvičky kvůli hodinkách, které mám stále při sobě i když dělám něco na zahradě, vysávám nebo dělám cokoliv jiného, kdy nejsem na jednom místě. Bála jsem se malého displeje, že na něm nic neuvidím, ale musím uznat, že velikost displeje je opravdu dostačující a má dobrou kvalitu i v noci. Dosah chůvičky mi vystačí na celý barák, kdy máme opravdu velký barák (ale pouze na 1 patro), i zahradu. Neměnila bych.
- dětijsou vbezpečí
- Kvalitní obraz i ve tmě
- Vysílač lze napájet i z powerbanky
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Velmi nás těší, že jste s chůvičkou spokojeni.
- Je to malý zázrak.
- Nemusíte neustále kontrolovat osobně dítě.
- Nejenom, že vidíte každý pohyb, ale i slyšíte
- Bonus jsou ukolébavky
- Můžete si dítě přiblížit
- Vidíte dítě i po tmě.
- Displej si můžete nosit všude sebou.
- Tato chůvička bude mít velké využití i do budoucna až dítě povyroste.
- Nižší cena, než klasické chůvičky, přesto udělá stejnou službu, možná i lepší
Zatím spokojenost, ale jen jsme vyzkoušeli, uvidíme v běžném provozu.